OSLAVY
- PIZZA S ROZMARÝNEM A OLIVOVÝM OLEJEM
- VANILKOVÉ CUPCAKES S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMEM
- MONKEY BREAD SE SÝROVÝM FONDUE
- CHURROS
- PRAŽENÉ MANDLE
- SÝROVO-PAPRIKOVÉ TYČINKY
- PIKANTNÍ PEČENÉ KEŠU
- CHIA KREKRY
- POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT
Nejprodávanější
Značky
Jemná mořská sůl, která je výborná pro přípravu všech pokrmů a zdravější než běžná kuchyňská sůl.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka hladká je vhodná k...
Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je...
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých omáček a zeleninových...
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
Kešu můžete zobat večer u televize, vychutnat si je jako svačinku nebo si je přidat do různých pokrmů. Kešu Natural W240
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků, do teplých nápojů, ale také při výrobě domácí kosmetiky.