POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT
Pomazánka ze sušených rajčat je lahodná a snadno připravitelná. Zde je recept:
Ingredience:
50 g měkkého krémového sýra (například krémového sýra Philadelphia)
2 stroužky česneku, jemně nasekané
Sůl (podle chuti)
Čerstvá bazalka (na ozdobení, volitelně)
Postup:
Nejprve namočte sušená rajčata do horké vody po dobu asi 10-15 minut, nebo dokud nezměknou. Poté je nechte dobře okapat.
Ve food processoru nebo mixéru smíchejte sušená rajčata, měkký krémový sýr, nasekaný česnek, olivový olej, oregano a bazalku. Mixujte, dokud nezískáte hladkou a krémovou konzistenci.
Pokud je směs příliš hustá, můžete přidat trochu olivového oleje nebo vody, abyste dosáhli požadované konzistence.
Ochutnejte pomazánku a přidejte sůl a pepř podle chuti. Můžete také přidat více bylinek nebo koření podle své preference.
Dejte pomazánku do nádoby a nechte ji v chladničce odpočinout alespoň hodinu, aby se chutě spojily a rozvinuly.
Před podáváním ozdobte pomazánku čerstvou bazalkou a pokrm je připraven k podávání.
Tato pomazánka ze sušených rajčat je plná bohaté chuti a skvěle se hodí k různým příležitostem!
Užijte si ji s přáteli nebo rodinou jako součást občerstvení nebo jako chuťovka k chlebu, pečivu nebo grilovaným pokrmům.
Nejprodávanější
Stránka 1 z 1 -
4 položek celkem
Značky
Položek k zobrazení: 4
BIO Bazalka 15g, SONNENTOR
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých omáček a zeleninových...
65 Kč
BIO Pepř černý mletý 50g, SONNENTOR
Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho...
75 Kč
Rajčata sušená půlená BIO 200 g
Původně malé žluté bobulky z Jižní Ameriky, dnes v podobě velkých červených rajčat. Rajčata jsme pro Vás nakrájeli a osušili a Vy si je můžete vychutnat třeba v salátech nebo...
87 Kč